Благодаря за отговора. Така мисля и аз за разлика от други хора, които следва да убедя аргументирано.
Спокоен и успешен ден!

За длъжността шофьор 26 работни дни, а за Учител 48 работни дни!
Имаме служител с основен трудов договор на 4 часа на длъжност шофьор и на втори трудов договор на 4 часа на длъжност учител. По основния трудов договор му се полагат 26 дни платен отпуск за 1 календарна година изчислени пропорционално на отработеното време. По втория трудов договор му се полагат 48 работни дни за 1 календарна година изчислени пропорционално  на отработеното време. Този отпуск е при пълно работно време - 8 часа.
Въпросът ми е: колко дни отпуск му се полагат при 4 часов работен ден по двата трудови договора поотделно?
Много Ви благодаря за отговора!
Здравейте, моля да ме извините! Не написах подробностите по казуса, а именно: Беше ми представено за подписване ДС за увеличение на работната ми заплата, което не удовлетворяваше моите искания. Изпълнявам  допълнително и друга длъжност, за която заплащането не може да се види. Исках в ДС да бъде посочена сумата за основната ми длъжност, на която съм назначена и отделно да бъде посочена сумата за допълнително изпълняваната длъжност. Това не стана и аз не подписах ДС а възражение с посочените по-горе искания, или да остана на предишната си заплата докато не се вземе решение, което и стана.В поименното разписание, обаче фигурира ново определената сума, макар да ми е преведена заплата със старото заплащане. Стана дълго обяснение но се надявам на компетентни отговори, за което Ви благодаря предварително!
Честит първи април на всички! :flowers:
Това "не" за мен ли беше предназначено Габриела и ако е така може ли малко по-обстоен отговор.
Здравейте, моля ми отговорите на следния въпрос: Може ли в поименното разписание на длъжностите и работните заплати да фигурира една сума РЗ на определено лице а на лицето да се изплаща друга сума, по-малка от посочената в разписанието? Благодаря Ви предварително!